NENADMAŠAN ODNOS CENA/KVALITET

Nova Dacia Logan je i dalje porodični automobil koji nudi sav komfor i praktičnost za pet odraslih osoba, i pri tome zadržava izuzetnan odnos cene i kvaliteta: 178 mm udaljenosti u visini kolena za najjeftiniji automobil u Europi i prtljažnik zapremine 510 dm3 u standardnom položaju su bez konkurencije u segmentu. Za razliku od svog prethodnika, sada je dostupan sa naslonom koji je deljiv i preklopiv u odnosu 2/3 -1/3*.

* U zavisnosti od verzije.

LOGAN

Udobnost i prostranost

Još atraktivniji dizajn interijera.

Završna obrada izražava prefinjenost. Savremen i udoban dizajn prija oku. Pogled na novu instrument tablu i središnji prednji deo izaziva divljenje… Instrument tabla je lepa i praktična, a njena ergonomičnost olakšava vožnju. Hromirani obrubi otvora za ventilaciju*, umetak na upravljaču* i okvir središnjeg prednjeg dela* donose visoku eleganciju. Ovde nije zaboravljen nijedan detalj.

 

* U zavisnosti od verzije.

Spoljni izgled

Logan je porodični automobil sa elegantnom i glatkom siluetom: limuzina zaobljenih linija.

U skladu sa novim vizuelnim identitetom branda Dacia, novi Logan ima dinamičniji i fluidniji profil u zadnjem delu. Ovaj novi dizajn se posebno ogleda u načinu na koji su oblikovani nova rešetka i svetla. Zadnji deo novog Logana, sa novim zadnjim svetlima i dizajnom koji ima naglasak na praktičnost više od ičega pokazuje snagu automobila.

Robusnost i pouzdanost

Dacia je pouzdan brand koji ispunjava vaša očekivanja.

Automobili Dacia, kao i vozila Renault, su testirani u ekstremnim uslovima. Osim klasičnih testova u fabrici, grupa Renault podvrgava svoje nove automobile ekstremnim testovima u stvarnim uslovima.

Dacia automobila su predviđeni za međunarodnu prodaju, uglavnom u zemljama u razvoju, koje imaju visoke zahteve u pogledu sigurnosti i trajnosti, kao i u raznolikosti načina i uslova vožnje.