NEUPOREDIVE PREDNOSTI ZA KUPCA

Novi Dacijini modeli, kao i njihovi prethodnici, nude odnos cene, unutrašnjosti i usluga kakav se ne može pronaći nigde u Evropi.
Unutrašnjost i zapremina prtljažnog prostora su dostojni visoke klase.
Uvek raskošne, dimenzije unutrašnjosti i spoljnih linija pripadaju visokoj klasi. Na zadnjim sedištima, širina u laktovima od 1436 mm omogućava da se udobno smeste tri odrasle osobe ili postave tri dečija sedišta, dva uz pomoć sistema ISOFIX.

Zapremina prtljažnika je i dalje nenadmašna, uzimajući u obzir cenu i kompaktnost vozila. Praktičnost i modularnost su uvek dostupni zahvaljujući preklopivoj zadnjoj klupi u odnosu 1/3 – 2/3.Unutrašnjost je opremljena sa još više prostora za odlaganje, najpre dodatnim središnjim pretincem za sitne predmete; pretinci u prednjim vratima mogu da prime bocu do 1,5 l, a pretinci za stvari su ugrađeni i u zadnja vrata.

SANDERO N1

Robusnost i pouzdanost

Dacia je pouzdana marka koja savršeno zadovoljava vaša očekivanja.

Vozila Dacia su, poput Renaultovih, ispitana u najekstremnijim uslovima. Uz klasične testove u fabrici, na ispitnim uređajima, grupacija Renault izlaže svoja nova vozila najvećim iskušenjima u stvarnim uslovima da bi proverila njihovu izdržljivost! Vozila Dacia su od početka osmišljena za međunarodnu prodaju, posebno na rastućim tržištima, prema zahtevnim specifikacijama s obzirom na raznolikost puteva u zemljama prodaje.

Spoljni izgled

Spoljni izgled sa još više karaktera.

Novim stilskim identitetom Dacia izaziva utisak kvaliteta i snage.

Na skladnom prednjem delu se ističe Dacijin znak, lepo uklopljen u prednju masku. Dizajn širokih svetala, kao i prednja maska čine prednji deo mnogo izražajnijim.

Posmatrano sa strane, odnos karoserije i zastakljenih površina naglašava utisak robusnosti, istaknut i jasnom bočnom linijom, izraženijim blatobranima i uvučenim bokovima na svakom novom modelu.

Nova i moderna unutrašnjost

Privlačnija unutrašnjost.

Dacia Sandero ima novu tamno sivu ili dvobojnu instrument tablu u koju su ugrađeni pregledni i savremeni instrumenti, brojčanici hromiranih rubova i iznad svega funkcionalne komande najnovije generacije.

U zavisnosti od nivoa opreme, hromirani su i rubovi ventilacionih otvora, logotip na upravljaču i ukras na ručici menjača.

Središnji deo je istaknut ukrasnom pločom u boji, koja je usklađena sa komandnim ručicama i ukrasnom pločicom na upravljaču (u zavisnosti od nivoa opreme).

Estetika unutrašnjosti je podignuta na viši nivo pažljivim izborom materijala i tačnom ugradnjom.